Bloggnorge.com // Adriane Kjennerud
Start blogg

Adriane Kjennerud

Stopp mobbing

Den følelsen er helt jævlig

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 21. mars , 2018 kl. 09:05

jeg går rundt og har den følelsen at ingen synes du er bra nok for den du er.
jeg er i en jente gjeng på 6 eller 7 med meg. Hvis jeg kommer på skolen i olabukse og hettegenser og ikke har sminka meg blir jeg ikke godtatt for den jeg er, hvis jeg kommer på skolen dagen etter i samme klær bare med sminke blir jeg heller ikke godtatt for den jeg er.
Hva skal jeg gjøre da for å bli godtatt? skal jeg bli sånn sykt jålete og bare ha dyre klær,dyr sminke og være redd for å bli møkkete osv? er dette egt greit.
Jeg kommer på skolen møter stygge blikk, jeg tar meg nær av all dritten jeg får slengt til meg, ingen bryr seg eller synes synd på meg,NEIDA det er bare de som har det sykt bra og har mange venner får mye oppmerksomhet osv.. Alle burde bli akseptert for den man er…

Jeg har også en kjæreste da, jeg er utrolig redd for at han skal starte og misslike meg for den jeg er..
jeg er redd for at jeg er redd for at han slutter og like meg og slutte og akseptere meg. Jeg er redd for at han egentlig syntes at jeg er stygg osv..
jeg har aldri vært så lykkelig før som det jeg er med han.hvis det er noe f.eks hvis jeg er trist så vet jeg at han er der og at det bare er og sende han en melding.
Men det er lett for andre og si for de er nok ikke i samma situasjonen selv. Målet mitt er og tørre å være mer åpen. men jeg er ikke så gammel og har opplevd mye godt og vondt  gjennom livet…

 

 

 

 

jeg er for det meste en utrolig glad jente .

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.