Bloggnorge.com // StyrkeAdri
Start blogg

StyrkeAdri

Jenter løfter også!

Hei i gjenn

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet fredag 10. november , 2017 kl. 22:31

hei.

sorry for at jeg ikke har posta på lenge, jeg har vært veldig opptatt med skole og teater. jeg har starta på teater jeg går på Hokksund By teater junior, det er veldig morro men også slitsomt. jeg får nesten ikke tid til lekser men de blir alltid ferdig og levert innen Fredag. Det som er nytt er at 20. September fikk jeg Kjærste han heter Casper og er kjempe snill, morsom og kjekk. Casper går i 8C og jeg i 8A og vi går på samme skole. jeg elsker Casper kjempe mye og han betyr alt for meg hvis jeg mister han så døør jeg. jeg har også fått en ny bestevenn hu heter Amanda og vi går i samme klasse hu betyr også alt for meg og jeg er kjempe glad i hu.

det var vel det kommer kanskje ny post i moren eller Søndag                                                                                                                 dette er Casper

Annonser

Kommentarer

  1. tonny sier:

    Teater er skikkelig morro!!!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.