Bloggnorge.com // Adriane Kjennerud
Start blogg

Adriane Kjennerud

Stopp mobbing

OMG❤️😍

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 14. april , 2018 kl. 10:05

Okok haha jeg vet  ikke hvor jeg skal starte men. I går var verdens beste dag, jeg var med de to beste jentene i livet mitt. Vi var på sentret og handla. Og var helt gale.hehe.. Det er Silje og Amanda og jeg og Amanda kjøpte like klær haha bombe neida😂❤ Og Silje kjøpte seg sminke❤ Og litt senere på dagen møtte jeg Silje ute igjenn og tok inspo bilder😂😂😂❤

Men ja dere hører nok fra meg senere(kommer noen bilder og videoer)

IMG_0313IMG_0314

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.